5 dagers meditasjonschallenge starter 15.april:

Erfar indre fred med Kriya Yoga meditasjon 

Lær korte, effektive meditasjonsteknikker for deg som sliter med å finne ro. 

Meld deg på nå

Påmelding stenger søndag kl 21:00

Kriya Yoga er en direkte vei til å erfare indre fred - start reisen med vår 5 dagers meditasjonschallenge

 

3 gode grunner for å bli med:

  • Meditasjonsteknikker du mestrer: Finner du ikke riktig meditasjonsteknikk? Vår challenge lærer deg enkle meditasjonsteknikker slik at du kan erfare indre balanse.
  • Overvinn rastløshet og utålmodighet: Denne utfordringen er designet for deg som sliter med rastløshet og tankekaos. Gjennom veiledning og praksis vil du lære teknikker for å håndtere og overvinne rastløsheten.
  • Et støttende fellesskap: Du er ikke alene om å synes det er vanskelig å meditere. Når vi mediterer sammen med andre forsterkes inspirasjonen og motivasjonen til å fortsette, samtidig som opplevelsen av meditasjonen forsterkes.

 

Praktis informasjon:

Oppstart: Mandag 15 april til fredag 19 april 

Tid: Klokken 09.00-09.30 og klokken 19.00-19.30 hver dag (mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag)

Hvor: Live på Zoom - opptak inkludert

Pris: kr 500

Intensjon: Lær hvordan Kriya Yoga meditasjon kan være et kraftfullt verktøy for erfare dyp tilfredshet og indre fred

Hilde Ødegård Voldengen

Deltaker "5 dagers meditasjonschallenge"

Jeg er veldig takknemlig for å bli kjente med denne meditasjon metoden. Den har åpnet opp for noe dypere i meg på en måte jeg tidligere ikke har opplevd. Jeg har praktisert meditasjon i mange år nå, men Kriya Yoga overgår alt.

Bonus - få med nettkurset "Lær Kriya Yoga meditasjon" verdi kr 200!

Lær de 3 første Kriya Yoga teknikkene med Erlend Falck og oppdag hvordan du kan finne indre ro. Perfekt for deg som vil øve litt på egen hånd før challenges starter!

5 dagers meditasjonschallenge

Kr 500

Første meditasjons starter mandag 15 april

  • Live fellesmeditasjon hver dag kl 09.00-09.30 og kl 19.00-19.30, inkludert opptak verdi kr 800
  • Lær praktiske meditasjonsteknikker som hjelper deg til å erfare dyp tilfredshet og indre fred 
  • Få nettkurset "Lær Kriya Yoga meditasjon" verdi kr 200 
Påmelding stengt

Pusten hjelper deg å huske hvor du kommer ifra

Et lite klipp fra forrige 5 dagers challenge

 

Marthine

Deltaker "5 dagers meditasjonschallenge"

Å være med på Kriya Yoga challenge var virkelig en øyeåpner for hva meditasjon faktisk kan fasilitere når det kommer til indre ro og stillhet. Som Erlend så fint beskrev det, er søken etter stillhet som "å grave etter gull."

Det krever dedikasjon og at man ikke gir opp med det første, men med tålmodighet og daglig praktisering av Kriya Yoga vil alle kunne mestre å finne indre ro ved hjelp av Erlend sin veiledning,  kunnskap og dedikasjon til denne praktiseringen.

Deltagelsen, underveis i challenge og i etterkant, gjorde det enklere å være til stede i nuet til tross for mye indre uro og ytre stressfaktorer som følge av min PTSD diagnose. Jeg er uendelig takknemlig for at jeg ga meg selv gaven av å delta på denne challengen og gleder meg til å fortsette å praktisere meditasjon med Kriya Yoga Norge. Takk!

 

Vi er Kriya Yoga Norge

Erlend Falck

Erlend er grunnlegger av Kriya Yoga Norge og har 30 års erfaring med meditasjon. Han startet å meditere jevnlig sommeren 1992. I 1996 lærte han Kriya Yoga og praktiserte dette med full styrke i mange år. Gradvis fikk han en balanse i livet med egen familie, jobb og meditasjon. 

Han er en del av en lang tradisjon med lærere som stammer tilbake til yogiene i Himalaya, og han er tilknyttet Mahavatar Babaji-tradisjonen gjennom sin Kriya Yoga-lærer Per Wibe. 

Han har siden 2014 holdt jevnlige kurs og retreater, og tilbyr nå også online undervisning og individuell coaching.

André Ediassen

André er markedsansvarlig i Kriya Yoga Norge og har praktisert Kriya Yoga siden han ble initiert av Per H. Wibe i 2013.

Han har siden 2009 etablert flere nettbaserte virksomheter, jobbet for globale selskaper og fungert som mentor for selskaper som ønsker å dele sitt unike budskap med verden.

Han var på søken etter er meditasjonsteknikk som fungerte for han over 10 år før han fant Kriya Yoga i boken til Yogananda, "Autobiography of a Yogi".

Helen

Det er så fint og fått være med på fellesmeditasjonene. Det inspirerer til å fortsette med teknikkene jeg har lært. Jeg har en bedre teknikk på pusten når jeg spiller saxofon. Andre musikere ville ha godt av å lære Kriya Yoga. Jo mer jeg praktiserer, jo dypere kjenner jeg roen og stillheten.

Shervin

Fellesmeditasjonene er et veldig fint holdepunkt for uken, hvor man kan føle at man mediterer i et felleskap. Jeg er veldig fornøyd med de.

 

Kathrine T. Jenssen

Deltaker "5 dagers meditasjonschallenge"

Meditasjonschallengen var utrolig fin! Å meditere i fellesskap med andre føltes veldig godt og Erlends veiledning var både dyp og motiverende. Jeg har fått en større forståelse for hvorfor jeg unngår å meditere selv om jeg vet det er bra for meg, og denne challengen har gitt meg motivasjon til å gjøre meditasjon til en daglig praksis. Anbefales på det varmeste.