Kveldskurs i meditasjon!
 Tromsø, fredag 3. mai
kl 1800-2000:

Erfar indre fred med Kriya Yoga meditasjon

Lær korte, effektive meditasjonsteknikker for deg som sliter med å finne ro!Lokalene til Inspire Yogastudio i Tromsø sentrum, Kaigata 3-5

Ja, jeg vil oppleve indre ro

Adene

"Erlend er en godhjertet lærer som får alle til å føle seg velkommen og inkludert. Utrolig fint å få oppleve et varmt og raust fellesskap av likesinnede som søker ro i sjelen, harmoni, stillhet og fred. Anbefales!"

Camilla

"Jeg synes Erlend lærer bort Kriya Yoga på en 'empowering' måte, fordi det er ren Kriya teknikk med lite fokus på person. Jeg setter stor pris på en klar og tydelig veiledning som gav godt fokus. Tusen takk for erfaringen med stillhet og glede."

Kriya Yoga - vitenskapen om pusten og livskraften

 

Kriya Yoga er en direkte vei til å erfare indre fred - start reisen med å bli med på dette
2 timers kveldskurset.

 

3 gode grunner for å bli med:

  • Meditasjonsteknikker du mestrer: Finner du ikke riktig meditasjonsteknikk? På dette kveldskurset lærer du enkle meditasjonsteknikker slik at du kan erfare indre balanse.
  • Overvinn rastløshet og utålmodighet: Kriya Yoga Meditasjon er designet for deg som sliter med rastløshet og tankekaos. Gjennom veiledning og praksis vil du lære teknikker for å håndtere og overvinne rastløsheten.
  • Et støttende fellesskap: Du er ikke alene om å synes det er vanskelig å meditere. Når vi mediterer sammen med andre forsterkes inspirasjonen og motivasjonen til å fortsette, samtidig som opplevelsen av meditasjonen forsterkes.

Hvis du har lært Kriya Yoga tidligere, så kan du se på denne kvelden som en mulighet til å bli inspirert og å komme dypere i praktiseringen.

Hvis du ikke har lært Kriya Yoga tidligere, så vil du få muligheten her:

Hovedfokuset disse 2 timene, fredag 3. mai kl 1800-2000, er meditasjon, å nå inn til indre stillhet og indre nærvær, gjennom Kriya Yoga meditasjonsteknikker.


ALLE er velkommen!

Kriya Yoga består av 6 teknikker som hovedsakelig består av pust og oppmerksomhet. Hensikten med teknikkene er erfaring av indre stillhet. Når du erfarer dette dypere og dypere, blir det en del av ditt daglige liv.

På dette kurset lærer du 3 av disse teknikkene.
Underveis i kurset tar vi en liten pause med te/kaffe.
 
Opplæringen foregår på en enkel måte, og teknikken du lærer er lett og kan praktiseres av alle.

Intensjon: Lær hvordan Kriya Yoga meditasjon kan være et kraftfullt verktøy for erfare dyp tilfredshet og indre fred

Opplev indre fred gjennom Kriya Yoga Meditasjon

Lær Kriya Yoga meditasjon av Erlend Falck, slik at du også kan oppleve indre fred og harmoni. 

 Sted: Inspire Yogastudio, Kaigaten 3-5, i sentrum av Tromsø

Kveldskurs i Kriya Yoga Meditasjon

Kr 350

  • 2 timer med Kriya Yoga Meditasjon i sentrum av Tromsø
Kjøp nå

Møt din instruktør Erlend Falck

Erlend har 30 års erfaring med meditasjon. Han startet å meditere jevnlig sommeren 1992. I 1996 lærte han Kriya Yoga og praktiserte dette med full styrke i mange år. Gradvis fikk han en balanse i livet med egen familie, jobb og meditasjon. 

Han er en del av en lang tradisjon med lærere som stammer tilbake til yogiene i Himalaya, og han er tilknyttet Yogananda og Mahavatar Babaji-tradisjonen gjennom sin Kriya Yoga-lærer Per Wibe. 

Han har siden 2014 holdt jevnlige kurs og retreater, og tilbyr nå også online undervisning og individuell coaching.