Bli med på retreat i Bergen
7.-9. juni 2024:

Erfar indre fred med Kriya Yoga meditasjon


Læ meditasjonsteknikkene med Erlend Falck og oppdag hvordan du kan erfare indre ro

Ja, jeg vil oppleve indre ro

Adene

"Erlend er en godhjertet lærer som får alle til å føle seg velkommen og inkludert. Utrolig fint å få oppleve et varmt og raust fellesskap av likesinnede som søker ro i sjelen, harmoni, stillhet og fred. Anbefales!"

Camilla

"Jeg synes Erlend lærer bort Kriya Yoga på en 'empowering' måte, fordi det er ren Kriya teknikk med lite fokus på person. Jeg setter stor pris på en klar og tydelig veiledning som gav godt fokus. Tusen takk for erfaringen med stillhet og glede."

Kriya Yoga - vitenskapen om pusten og livskraften

 

Kriya Yoga er alt jeg trenger for å komme i dyp harmoni med meg selv og med livet, og mitt kall er å dele denne kunnskapen til alle som ønsker! Slik at flest mulig kan kjenne effekten selv, i sitt eget indre. 

Hva er Kriya Yoga meditasjon?

Kriya Yoga er en meditativ praksis som har eksistert i hundrevis av år. Disse fantastiske teknikkene for indre fred har blitt overlevert fra lærer til elev og kan spores langt tilbake i tid til Himalaya, der det ble praktisert for å oppnå en dyp tilstand av selvrealisasjon og harmoni med livet.


Gjennom praktisering av Kriya Yoga får du en grunnleggende indre forståelse av hvordan pusten, livskraften, sentrene i ryggraden og hodet (chakraer) fungerer. Du lærer deg å flytte din oppmerksomhet innover mot stillheten, og på den måten bevisst roe ned dine tanker.

Dette er ikke noe som kan læres gjennom en bok, eller gjennom å lytte til et foredrag.

Det kan kun læres gjennom å gå inn i seg selv. Her er Kriya Yoga en fantastisk hjelper, fordi den gir deg direkte tilgang til stadig dypere erfaring av indre stillhet og ditt rike indre liv.

Hvorfor Kriya Yoga?
Teknikkene løser opp blokkeringer slik at livskraften kan strømme fritt. Stillheten og den gode følelsen som følger i kjølvannet av praktiseringen, løser opp bekymringer og stress som ligger lagret inne i oss, og på den måten setter de deg inn i en dyp tilstand av indre fred og tilfredshet, dette igjen gir deg mer balanse, glede og nærvær i ditt daglige liv

Bli med på meditasjonsretreat i Bergen

Lær Kriya Yoga meditasjon av Erlend Falck, slik at du også kan oppleve indre fred og harmoni. 

BONUS: Når du kjøper denne retreaten, får du nettkurset som lærer deg de 3 første av i alt 6 teknikker!

3 dagers meditasjonsretreat

Kr 2800

Pris etter 20. april - Kr 3500

  • 3-dagers meditasjonsretreat i Bergen med Erlend Falck
  • Innvielse i Kriya Yoga meditasjon - lær teknikkene grundig 
  • Bonus: få tilgang til nettkurset der du lærer 3 av i alt 6 Kriya Yoga meditasjons-teknikker, da kan du begynne å praktisere allerede i dag!
Kjøp nå

Early bird pris kr 2800 - deretter kr 3500

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

 

Det serveres te, kjeks og frukt i pauser mellom meditasjonene. Det blir en lang lunsjpause på lørdag, hver og en ordner seg selv.

 

PROGRAM

Fredag 7. juni

Kl. 19.00 - 20.30 Innvielse i Kriya Yoga og opplæring

Lørdag 8. juni

Kl. 09.00 – 12.30 Opplæring/Meditasjon (med innlagte pauser)

Kl. 12.30 Lunsj

Kl. 14.30 – 17.30 Praktisering Kriya Yoga/Meditasjon (med innlagte pauser)

Søndag 9. jun

Kl. 09.30- 12.30 Praktisering Kriya Yoga/Meditasjon (med innlagte pauser)

Sted: Tid for Yoga, Øvregaten 25, Bergen

Møt din instruktør Erlend Falck

Erlend har 30 års erfaring med meditasjon. Han startet å meditere jevnlig sommeren 1992. I 1996 lærte han Kriya Yoga og praktiserte dette med full styrke i mange år. Gradvis fikk han en balanse i livet med egen familie, jobb og meditasjon. 

Han er en del av en lang tradisjon med lærere som stammer tilbake til yogiene i Himalaya, og han er tilknyttet Yogananda og Mahavatar Babaji-tradisjonen gjennom sin Kriya Yoga-lærer Per Wibe. 

Han har siden 2014 holdt jevnlige kurs og retreater, og tilbyr nå også online undervisning og individuell coaching.