Lær å meditere:

 Oppnå indre fred og selvrealisering med Kriya Yoga meditasjon

Tirsdag 20. februar klokken 20.00-20.45

Når du har meldt deg på, får du link til Zoom-samlingen.

PS: Fellesmeditasjon er live - opptaket får du e-post

Kriya Yoga er en direkte vei til indre fred

tKriya Yoga, en urgammel meditasjonspraksis som Paramahansa Yogananda gjorde kjent, åpner døren til en dypere forståelse av deg selv og verden rundt deg.

Kriya Yoga en vei til stillhet og indre fred.

Gjennom århundrer har Kriya Yoga vist seg å være en kraftfull metode for å stilne tankene og kultivere en tilstand av dyp indre fred.

Denne praksisen er ikke bare en øvelse i stillhet, men en reise mot selvoppdagelse og selvrealisasjon.

Ved å integrere enkle, men effektive pusteteknikker og meditative øvelser, hjelper Kriya Yoga deg å koble fra det ytre kaoset og koble deg til din indre kjerne av ro og klarhet.

Bli med på dette gratis webinaret for å utforske grunnleggende prinsipper og teknikker i Kriya Yoga.

Enten du er ny til meditasjon eller en erfaren praktiker, vil dette webinaret gi deg verdifulle innsikter og verktøy for å forbedre din daglige praksis og livskvalitet.

Møt din instruktør Erlend Falck

Erlend har 30 års erfaring med meditasjon. Han startet å meditere jevnlig sommeren 1992. I 1996 lærte han Kriya Yoga og praktiserte dette med full styrke i mange år. Gradvis fikk han en balanse i livet med egen familie, jobb og meditasjon. 

Han er en del av en lang tradisjon med lærere som stammer tilbake til yogiene i Himalaya, og han er tilknyttet Mahavatar Babaji-tradisjonen gjennom sin Kriya Yoga-lærer Per Wibe. 

Han har siden 2014 holdt jevnlige kurs og retreater, og tilbyr nå også online undervisning og individuell coaching.

Lær Kriya Yoga meditasjon - gratis

Registrer deg

Helen

Det er så fint og fått være med på fellesmeditasjonene. Det inspirerer til å fortsette med teknikkene jeg har lært. Jeg har en bedre teknikk på pusten når jeg spiller saxofon. Andre musikere ville ha godt av å lære Kriya Yoga. Jo mer jeg praktiserer, jo dypere kjenner jeg roen og stillheten.

Shervin

Fellesmeditasjonene er et veldig fint holdepunkt for uken, hvor man kan føle at man mediterer i et felleskap. Jeg er veldig fornøyd med de.