Lær å meditere:

Opplev emosjonell klarhet og indre fred med Kriya Yoga meditasjon

Kjøp minikurset

Kriya Yoga er en direkte vei til indre fred

Kriya Yoga, en urgammel meditasjonspraksis som Paramahansa Yogananda gjorde kjent, åpner døren til en dypere forståelse av deg selv og verden rundt deg.

Kriya Yoga er en direkte vei til stillhet og indre fred.

Gjennom århundrer har Kriya Yoga vist seg å være en kraftfull metode for å stilne tankene og kultivere en tilstand av dyp indre fred.

Denne praksisen er ikke bare en øvelse i stillhet, men en reise mot selvoppdagelse og selvrealisasjon.

Ved å integrere enkle, men effektive pusteteknikker og meditative øvelser, hjelper Kriya Yoga deg å koble fra det ytre kaoset og koble deg til din indre kjerne av ro og klarhet.

Bli med på dette minikurset for å utforske grunnleggende prinsipper og teknikker i Kriya Yoga.

Enten du er ny til meditasjon eller en erfaren praktiker, vil dette minikurset gi deg verdifulle innsikter og verktøy for å forbedre din daglige praksis og livskvalitet.

Her er et lite klipp fra minikurset:

 
Kjøp minikurset nå

Møt din instruktør Erlend Falck

Erlend har 30 års erfaring med meditasjon. Han startet å meditere jevnlig sommeren 1992. I 1996 lærte han Kriya Yoga og praktiserte dette med full styrke i mange år. Gradvis fikk han en balanse i livet med egen familie, jobb og meditasjon. 

Han er en del av en lang tradisjon med lærere som stammer tilbake til yogiene i Himalaya, og han er tilknyttet Yogananda og Mahavatar Babaji-tradisjonen gjennom sin Kriya Yoga-lærer Per Wibe. 

Han har siden 2014 holdt jevnlige kurs og retreater, og tilbyr nå også online undervisning og individuell coaching.

Videoklipp fra kurset: "Finn din indre ro"

Kriya Yoga kan være nøkkelen til å låse opp en verden av indre stillhet og ro som allerede eksisterer i deg. I denne videoen snakker Erlend Falck om hvordan denne meditasjonsteknikken kan hjelpe deg å fjerne mentalt og emosjonelt støy.

Bli med på en reise der vi bruker pusten som et verktøy for å nære den indre roen som allerede bor i oss, og se hvordan en regelmessig praksis kan transformere din opplevelse av uro og bekymringer til en tilstand av emosjonell balanse og klarhet.

 

Helen

Det inspirerer til å fortsette med teknikkene jeg har lært. Jeg har en bedre teknikk på pusten når jeg spiller saxofon. Andre musikere ville ha godt av å lære Kriya Yoga. Jo mer jeg praktiserer, jo dypere kjenner jeg roen og stillheten.

Camilla

Jeg synes Erlend lærer bort Kriya Yoga på en 'empowering' måte, fordi det er ren Kriya teknikk med lite fokus på person og lærer linje eller andre ting. Jeg setter stor pris på en klar og tydelig veiledning som gav godt fokus. Tusen takk for flott retreat, og for igjen erfare mer stillhet og glede.

 

Minikurset "Lær Kriya Yoga"

Kr 90

Tilgang til kurset livet ut

  • Lær meditasjonsteknikken "Guru Pranam" som hjelper deg å erfare emosjonell klarhet og indre fred
  • Videopresentasjon på norsk
  • 100 % fornøyd eller pengene tilbake - ingen spørsmål!
Kjøp nå