Nettkurs:

Opplev indre fred med Kriya Yoga meditasjon


Har du prøvd å finne indre fred gjennom meditasjon, men ikke lykkes? Lær de 3 første Kriya Yoga teknikkene med Erlend Falck og oppdag hvordan du kan finne indre ro

Ja, jeg vil oppleve indre ro

Kriya Yoga - vitenskapen om pusten og livskraften

 

Gjennom praktisering av Kriya Yoga får du en grunnleggende indre forståelse av hvordan pusten, livskraften, sentrene i ryggraden og hodet (chakraer) fungerer. Du lærer deg å flytte din oppmerksomhet innover mot stillheten, og på den måten bevisst roe ned dine tanker.
 

Dette er ikke noe som kan læres gjennom en bok, eller gjennom å lytte til et foredrag.

Det kan kun læres gjennom å gå inn i seg selv. Her er Kriya Yoga en fantastisk hjelper, fordi den gir deg direkte tilgang til stadig dypere erfaring av indre stillhet og ditt rike indre liv.


Teknikkene løser opp blokkeringer slik at livskraften kan strømme fritt. Stillheten og den gode følelsen som følger i kjølvannet av praktiseringen, løser opp bekymringer og stress som ligger lagret inne i oss.

Lær Kriya Yoga

Adene

"Erlend er en godhjertet lærer som får alle til å føle seg velkommen og inkludert. Utrolig fint å få oppleve et varmt og raust fellesskap av likesinnede som søker ro i sjelen, harmoni, stillhet og fred. Anbefales!"

Camilla

"Jeg synes Erlend lærer bort Kriya Yoga på en 'empowering' måte, fordi det er ren Kriya teknikk med lite fokus på person. Jeg setter stor pris på en klar og tydelig veiledning som gav godt fokus. Tusen takk for erfaringen med stillhet og glede."

Innholdet i kurset

Møt din instruktør Erlend Falck

Erlend har 30 års erfaring med meditasjon. Han startet å meditere jevnlig sommeren 1992. I 1996 lærte han Kriya Yoga og praktiserte dette med full styrke i mange år. Gradvis fikk han en balanse i livet med egen familie, jobb og meditasjon. 

Han er en del av en lang tradisjon med lærere som stammer tilbake til yogiene i Himalaya, og han er tilknyttet Yogananda og Mahavatar Babaji-tradisjonen gjennom sin Kriya Yoga-lærer Per Wibe. 

Han har siden 2014 holdt jevnlige kurs og retreater, og tilbyr nå også online undervisning og individuell coaching.

Lær Kriya Yoga meditasjon

Kr 190

3 praktiske teknikker

  • Videopresentasjon av teknikkene på norsk
  • Gratis 30 minutters samtale med meditasjonslærer Erlend Falck - få personlig tilpasset plan for hvordan DU skal meditere i en hektisk hverdag
  • Tilgang til kurset livet ut
Kjøp nå

Et praktisk meditasjonskurs

I dette kurset lærer meditasjonslærer Erlend Falck deg 3 grunnleggende meditasjonsteknikker. 

Kurset er perfekt for deg som enten har lyst til å prøve meditasjon for første gang, eller som er erfaren med sliter med å etablere en fast praksis.

Disse teknikke har blitt praktisert i hundrevis av år av andre som også ønsker å erfare indre fred. 

100 % fornøyd garanti - eller pengene tilbake 

Vi er sikre på at dette kurset vil hjelpe deg til å meditere. Dersom du opplever at dette ikke var riktig for deg, gir vi pengene tilbake opptil 30 dager etter du kjøpte.

Alt du trenger å gjøre er å svare på e-posten fra oss om at du ønsker pengene tilbake.